Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Pitanja i odgovori

 • Koliko EMS treninga je dovoljno da bi se videli rezultati?

  Za svega 4-6 treninga ćete videti prve rezultate.

 • Da li EMS treninzi pomazu da se resite celulita?

  Elektrostimulacijom niskofrekfentnim strujama uspešno se deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masti, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija i ukupna cirkulacija kao i periferna mikrocirkulacija sto dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje.

 • Da li je moguce povecati misicnu masu samo EMS treninzima?

  Naravno. U EMS treningu, za razliku od obicnog, se angazuju sva misicna vlakna I samim tim imamo veci i brzi rast i napredak misica.

 • Da li su EMS treninzi bezbedni?

  Na treningu ili terapijama koriste se nisko-frekventni električni impulsi koji nisu opasni. Zašto? Naši mišići rade bez prestanka. Tokom ovog procesa, sitni električni impulsi koje šalje naš mozak iniciraju svaki pokret. Dakle, trening sa elektro-mišićnom stimulacijom samo povećava broj ovih impulsa koji iniciraju pokret i imitira prirodne signale iz mozga. Na taj način, telo prihvata impulse potpuno prirodno.

 • Da li EMS treninge mogu da pohadjaju osobe starije od 60godina?

  Vezbanje sa EMS-om Nema Starosnih granica , cak je I pozeljno koristiti ovu vrstu treninga u poznijim godinama jer ne postoji opterecenje na kicmu i zglobove i vezbanjem velike grupe misica odjednom podize se opste stanje metabolizma i poboljsava kostano-misicni sistem.

 • Imam bol u ledjima, da li mogu da vezbam?

  Kao sto biste isli na fizikalnu terapiju kada imate bolove u ledjima tako I EMS trening, prilagodjen svakom klijentu ponaosob, pomaze u resavanju bola u ledjima i zglobovima.

 • Koliko puta nedeljno je dovoljno da se vezba da bi se videli rezultati?

  Neki klijenti su videli razliku vec sa jednim treningom nedeljno, ali opsta preporuka je dva puta nedeljno.

 • Da li EMS trening pomaze osobama sa insulinskom rezistencijom?

  Naucno je dokazano da trening snage i aktivacija velikog broja misica kao sto je slucaj u toku EMS treninga poboljsava osetljivost misicnih celija na insulin i samim tim pomaze u borbi protiv insulinske rezistencije.

 • Da li postoje medicinska stanja koja vas onemogucavaju da trenirate sa EMS-om?

  Teske bolesti kao sto su maligna oboljenja, bajpas, dijabetes, teska trombofilija ili Neka psihicka oboljenja kao sto je sizofrenija predstavljaju prepreku za vezbanje sa EMS-om.

 • Kako EMS trening topi masne naslage?

  Generalnom potrosnjom velike kolicine kalorija u toku EMS treninga,lokalnom aktivacijom misica I okolnog masnog tkiva, sagorevanjem masti nakon treninga podizanjem bazalnog metabolizma, povecanjem mikrocirkulacije i drenaznom niskofrekventnom masazom na kraju treninga.