Fit-me studio

 

Naš studio pažljivo je izdizajniran da pruži prijatnu atmosferu za nesmetan rad klijenta i trenera. Uložili smo u najkvalitetniju opremu za izvođenje vežbi uz EMS tehnologiju – TRX, bosu lopte, medicinke, gume za trening, pilates ring, bučice i ostala oprema. Koristeći različitu opremu na svakom treningu održavamo dinamičnost treniranja gde nijedan trening nije isti.

Treniranje u FIT-ME studiju počinje probnim treningom, koji između ostalog podrazumeva upoznavanje, konsultaciju sa trenerom, i precizna dijagnostika radi boljeg razumevanja Vaših ciljeva i očekivanja. Naši treninzi se prave “po meri” svakog klijenta a posvećenost svakom od njih predstavlja naš prioritet.

Trening u FIT-ME studiju podrazumeva pripremu, zagrevanje, kardio trening, vežbe snage i masažu. Glavni ciljevi naših klijenata su skidanje masnih naslaga i redukcija celulita, kao i povecanje i/ili definicija misicne mase, što se postiže stimulacijom unutrašnjih mišića, koje je teško stimulisati tokom konvencionalnih treninga. EMS treninzi utiču na jačanje mišića i građenje mišićne mase, poboljšavaju cirkulaciju, ubrzavaju metabolizam i sagorevaju masne naslage.

Profesionalni trener tokom celog treninga aktivno prati stanje klijenta i opterećenost različitih grupa mišića pomoću revolucionarne Active Wave masine.

 

Jedna od prednosti Active Wave mašine osim “bežičnog vežbanja” je i to što postoji podešavanje različitih programa izgradnje mišića pa tako imamo program za one koji žele da povećaju svoju mišićnu masu (hipertrofija), za one koji žele samo definiciju, kondicioniranje ili program eksplozivne snage koji se najčešće koristi u radu sa profesionalnim sportistima.

U FIT-ME studiu možete da trenirate sa prijateljem / partnerom, jer imamo mogućnost da treniramo 2 ili 3 klijenta istovremeno.