IZGRADITE KONDICIJU, RAVNOTEŽU, SNAGU MIŠIĆA I GUSTINU KOSTIJU.

EMS trening nudi brojne benefite za starije od 50, 60+ godina.

AKO STE STARIJA ODRASLA ODRASLA OSOBA KOJA ŽELI DA POBOLJŠATE SVOJ KONDICIJU, IZGRADITE SNAGU MIŠIĆA ILI POBOLJŠATE GUSTINU KOSTIJU I RAVNOTEŽU, ONDA JE EMS TRENING FANTASTIČNO REŠENJE:

  • Kako starimo, važno je da radimo na snazi mišića i gustini kostiju, kao i na ravnoteži kako bismo sprečili padove i mogućnost lomljenja kostiju. Stariji mišići su takođe skloniji povredama jer postaju slabiji.

  • EMS (elektro stimulacija mišića) je idealna za ciljeve u fitnesu od preko 60-ih jer izgrađuje snagu u 90% vaših glavnih mišićnih grupa bez ikakvog opterećenja na zglobove.

  • U kombinaciji sa nežnim pokretima u stilu pilatesa, u mogućnosti smo da ciljamo vaše slabije mišiće, kao i sve povređene mišiće, a takođe radimo na poboljšanju ravnoteže.

  • EMS mašina je podešena na nivo snage i kondicije klijenta tako da je pogodna za sve uzraste i sve sposobnosti.

  • EMS takođe stimuliše protok krvi kako bi pomogao da se poprave oštećeni mišići.

  • EMS ima dodatnu prednost poboljšanja gustine kostiju, što je od suštinskog značaja kada pređemo 50.

 

KAKO RADI EMS?

Tehnologiju elektro stimulacije mišića (EMS) već decenijama koriste fiziolozi i profesionalni sportski klubovi.

Idealno je rešenje za ciljeve rehabilitacije u vezi sa fitnesom, snagom, ravnotežom i povredama za starije od 60 godina, jer deluje tako što čini da se mišići stežu pomoću nežnih električnih impulsa, bez ikakvog opterećenja na zglobove. Ovo gradi snagu mišića u 90% vaših glavnih mišićnih grupa na bezbedan, efikasan i ciljan način.

Takođe gradi gustinu kostiju i angažuje i jača lenje ili povređene mišiće. Konačno, stimuliše protok krvi da popravi oštećene mišiće.

FitMe EMS studio radi sa klijentima svih uzrasta i nivoa kondicije, ali imamo veliki broj starijih od 60 godina jer trening pomaže da se poboljša kondicija, ravnoteža i snaga, bez ekstremnih ili teških pokreta ili vežbi. Pošto je 90% vaših mišića angažovano istovremeno, to znači da treninzi traju samo 20 minuta, a rezultati su brzi i isplativi.