FitMe  EMS nudi 20 minuta ličnih treninga u našem studiju na Zvezdari. Tehnologiju koju koristimo omogućava nam da treninzi traju kraće, ali su rezultati brzo vidljivi.

  • EMS (elektro stimulacija mišića) deluje tako što čini da se 90% mišića kontrahuje pomoću nežnih električnih impulsa, bez ikakvog opterećenja na zglobove. To znači da sesije traju samo 20 minuta, što je ekvivalentno 90 minuta u teretani.

  • U kombinaciji sa ličnim treningom, EMS povećava kondiciju i snagu. Takođe ima značajne prednosti za toniranje i gubitak težine, kao i za rehabilitaciju od povreda.

  • FitMe studio nudi lični EMS trening u našem studiju kod Đerma.

  • Trening traje samo 20 minuta, što znači da je EMS fitnes trening idealan za one kojima nedostaje vremena ili klijente koji žele brze rezultate.

  • EMS takođe jača snagu kod slabih ili povređenih mišićnih grupa bez opterećenja na zglobove, tako da takođe pomaže u oporavku od povreda kao što su loša leđa, povređena kolena, kukovi ili ramena.

  • Naš mali tim ličnih trenera prilagođava svaku sesiju vašim ciljevima i čini fitnes trening prijatnim i korisnim.

KAKO RADI EMS? Tehnologiju elektronske stimulacije mišića (EMS) već decenijama koriste lični treneri, fiziolozi i profesionalni sportski klubovi.

Deluje tako što čini da se 90% vaših mišića steže pomoću nežnih električnih impulsa, bez ikakvog opterećenja zglobova. Kada se kombinuje sa ličnim treningom ili vežbama pilatesa, ovo gradi mišićnu snagu na siguran, efikasan i ciljan način. Takođe gradi gustinu kostiju i angažuje i jača lenje ili povređene mišiće.

FitMe lični treneri mogu da ciljaju oblasti na kojima zaista želite da radite. 20 minuta nedeljno je ekvivalentno 90 minuta u teretani i poboljšaće kondiciju i snagu, izgraditi mišiće, tonirati i pomoći pri gubitku težine.

FitMe EMS lični treneri rade sa klijentima svih uzrasta i nivoa kondicije, naši klijenti su oni koji više vole motivaciju i personalizovane rezultate ličnih treninga, kao i one koji baš i ne vole okruženje u teretani. Pošto je 90% vaših mišića angažovano istovremeno, to znači da sesije traju samo 20 minuta, a rezultati su brzi i isplativi.