Ako imate bol u donjem delu leđa, ukočenost, loše držanje ili se oporavljate od operacije leđa, tada

FitMe EMS studio može pomoći.

  • EMS (elektro stimulacija mišića) izgrađuje snagu u slabim i povređenim mišićima leđa bez ikakvog opterećenja na zglobove. To je dokazano rešenje za lečenje bolova u leđima.
  • U kombinaciji sa nežnim pokretima u stilu pilatesa, u mogućnosti smo da ciljamo mišiće u povređenom području, kao i da izgradimo snagu u mišićima podrške kao što su gluteusi i ceo core.

  • U mogućnosti smo da pomognemo u nizu tretmana protiv bolova u leđima, uključujući dugotrajne bolove u leđima, loše držanje, bolji oporavak od operacija na leđima, skoliozu i pomoć u oporavku od klizanja ili hernije diska.

  • EMS ima dodatnu prednost u održavanju i izgradnji sveobuhvatne snage i kondicije u isto vreme kada leči vašu povredu leđa.

  • Rezultati su brzi – sesije traju samo 20 minuta nedeljno i klijenti često osete prednosti prve nedelje. 

 

KAKO RADI EMS?

Tehnologiju elektro stimulacije mišića (EMS) već decenijama koriste fizioterapeuti i profesionalni sportski klubovi.

Deluje tako što čini da se mišići stežu pomoću nežnih električnih impulsa, bez ikakvog opterećenja zglobova. Kada se kombinuje sa nežnim pokretima u stilu pilatesa, ovo gradi snagu mišića u slabim i povređenim mišićima na bezbedan, efikasan i ciljan način.

Takođe angažuje lenje mišiće i gradi snagu u oblastima koje podržavaju vaša povređena leđa, kao i stimuliše protok krvi za popravku oštećenih mišića leđa – što ga čini odličnim rešenjem za lečenje bolova u leđima. FitMe EMS studio radi sa klijentima koji imaju razne probleme sa leđima, uključujući: slabe bolove u leđima, dugotrajne bolove u leđima, ukočenost leđa, loše držanje, bolji oporavak od operacija na leđima, skoliozu i pomoć pri oporavku od klizanja ili hernije diska.

EMS tretman može doneti primetne rezultate skoro odmah i takođe vam omogućava da povećate sveobuhvatnu snagu i nivoe kondicije.

Mašine su podešene na nivo mišićne snage pojedinca, tako da je EMS tretman pogodan za sve uzraste i nivoe fitnesa. Imamo klijente od 20 do 80 godina.