Masaže

Kada vam je potreban odmor, oporavak ili opuštanje…

Imate bolove u leđima, vratu, nogama ili rukama. Sedite dugo za računarom ili se bavite sportom. Stres na poslu, nepravilan položaj tela su svakodnevna pojava u životu modernog čoveka.
Potrebno je da izdvojite samo malo svog vremena i da se ponovo osećate dobro, a vaše telo preporođeno. U blizini Vukovog spomenika možete da se opustite i uživate u čarima najbolje profesionalne masaže, koje izvodi stručni terapeut. U ponudi imamo veliki broj različitih masaža prilagođenih vašim potrebama.

Zavirite u našu ponudu i izaberite masažu sami ili dođite kod nas pa to uradite u dogovoru sa našim terapeutom. Na taj način izabraćemo sigurno masažu koja će najviše prijati baš vašem telu.

Upoznajte našeg terapeuta!
 

Za dobru masažu potreban je i dobar majstor koje svoje znanje i može preneti i na drugima.

U FitMe timu je i Bahitdžan Sarsenov – Baha, fizioterapeut iz Kazahstana sa preko 15 godina iskustva! Baha je svoje obrazovanje za fizioterapeuta započeo u Kazahtanu. Nakon toga je svoje usavršavanje nastavio u Parizu na Institutu Dessange gde je ujedno učio refleksologiju stopala čak devet meseci!

Kasnije je na Institutu Yume u Pekingu usavršavao svoje stečeno
znanje. Baha je razvio svoj jedinstveni metod terapeutske masaže i možemo vam reći da je odličan!

Vaše telo je u dobrim rukama!

Usluge masaža koje takođe možete dobiti kod našeg jedinstvenog terapeuta je SPORTSKO-TERAPEUTSKA masaža sa limfnom drenažom prilagođena svakom pojedincu. Ovaj princip masaže povećava cirkulaciju, rešava probleme u celim leđima, vratu i ramenima, i smanjuje otok u nogama.